Икономическите прогнози за растежа на България могат да се подобрят,

...
Икономическите прогнози за растежа на България могат да се подобрят,
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Предлагам данъка върху минималната заплата да падне

Икономическите прогнози за растежа на България могат да се подобрят, в случай че се промени данъчната политика. Това сподели в предаването " Още от деня " водачът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

По мотив уговорката на премиера Бойко Борисов за нарастване на заплатите с 10% следващата година, той сподели, че премахването на налога върху минималната заплата може да е търсеното решение.

Манолов не изключи опцията КТ " Подкрепа " да издигне личен претендент за изборите за Европейски парламент, защото вотът е значим.
Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ": Ако решим, ще намерим порядъчен претендент. Не изключвам тази опция.
Синдикатът може да поддържа и листата на някоя от партиите, въпреки съгласно него вероятността за това е незначителна.

Президентът на КТ " Подкрепа " е решен да продължи на европейско равнище борбата за българската енергетика и по-специално за въглищната, добивана в " Мини Марица Изток ".
Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ":Заплахата за енергетиката идва от външни регулации с насъбрани вътрешни проблеми.

Той счита, че проектът за удължение работата на мините до 2038 година може да се осъществя, в случай че борбата за него бъде извоювана в Европейски Съюз.

 Борисов: Очаква се следващата година приходите да се покачат с най-малко 10% Борисов: Очаква се следващата година приходите да се покачат с най-малко 10%
Догодина се чака приходите да се покачат с най-малко 10%. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на юбилейния конгрес на КТ "Подкрепа ", която отбеляз...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР