Икономическите последствия е пистата, по която ще бягат и ще

...
Икономическите последствия е пистата, по която ще бягат и ще
Коментари Харесай

Икономическите последствия - пистата, по която ще бягат всички партии

Икономическите последици е пистата, по която ще бягат и ще се състезатават всички политически партии след рецесията с ковид.

Това съобщи проф. Антоанета Христова от Института за проучване на популацията и индивида при Българска академия на науките в утринния блок на bTV какво се е трансформирало измежду хората след началото на изключителното състояние.

Проф. Христова посочи, че хората останали много сюрпризирани от изключителното състояние, тъй като хипотезите не са се удостоверили. От нейното извършено изследване е открито, че хората реагират напълно обикновено от втората седмица на изключителното състояние и са позволили, че това е норма на човешкия организъм да се стегне.

Имаме здрава душeвност, тъй като животът постоянно ни е бил в неустановеност. Нищо не ни изненадва, регистрира проф. Христова и уточни, че оценката за ограниченията на държавното управление е висока, само че се чуват към този момент и опозиционните гласове. Стресът и тревогата от проучването също върви надолу.

По думите й подсъзнателно хората чакали нормалния брифинг на Националния действен щаб. Основното средство за справяне на хората по време на рецесията с ковид са, че и това ще мине, както и оптимизмът на лекарите.

Тя посъветва хората по-лесно да се оправят психическата натовареност от рецесията с ковид като бъдат положителни, повече да работят, да се занимават с неща, които им харесват, да подтискат емоциалните отрицателни прекарване и да имат вяра в Бог. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР