Икономическа полиция влиза във фондация Пловдив 2019Икономическа полиция влиза в

...
Икономическа полиция влиза във фондация Пловдив 2019Икономическа полиция влиза в
Коментари Харесай

Четете в Марица: Семейство опита да източи 600 бона

Икономическа полиция влиза във фондация " Пловдив 2019 "

Икономическа полиция влиза в общинската фондация " Пловдив 2019 ", с цел да ревизира законосъобразно ли са изразходвани парите за откриващия уикенд на Европейска столица на културата. Това стана, откакто Окръжна прокуратура-Пловдив се самосезира след голям брой изявления, в които се показват подозрения за метода, по който са изхарчени парите.

Откриването - 3,2 млн. с Данък добавена стойност

Оказа се, че във въпросните 2,4 млн. влизат единствено идейната идея, реализирането хонорарите на участниците и продуцентите и техническото застраховане, в това число наемът на сцената. След това към тях се прибавиха още 250 000 лв., разграничени в 4 публични поръчки за наем на оградата, нейния монтаж и ремонт, както и за наемане на техника за повдигането и развалянето на 30-метровата кула.

Изпратиха старци за зелен хайвер

Стара електрическа апаратура затвори обществената работа в регион „ Северен ”. Това е станало още на 27 декември. Обслужването на клиенти е пренасочено към офиса на бул. „ Руски ” 15 (блокът на " Пловдивинвест " ) и не е ясно по кое време казусът ще бъде решен.

Семейство опита да източи 600 бона

50-годишен пловдивчанин и 45-годишната му жена са били арестувани при интервенция на отдел „ Икономическа полиция “ към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Те са получили обвинявания от прокуратурата за опит непозволеното да усвоят над 600 000 лв. европейски средства.

Паднала тухла умъртви служащ на градеж

53-годишен служащ умря при случай, станал на строителен обект в Пловдив. Трагедията се разигра към 12 часа до кръстовището на бул. " Христо Ботев " и ул. " Любен Каравелов ". Според първичната информация мъжът бил ударен от тухла, паднала при издигане на палет. На място лекарски екип открил, че потърпевшият е в безсъзнание, по-късно той е умрял.

Заплашиха юрист със гибел

Стотици смъртни закани е получил юрист Красимир Баков, тъй като се е заел със отбраната на ромските братя Асен и Борис Пакетови, пребили командоса Валентин Димов във Войводиново.

ВМЗ Сопот отнесе актове за 25 000 лв.

Наказателни постановления за близо 25 хиляди лв. са наложени на " Вазовски машиностроителни фабрики " АД за нарушавания на екологичните правила за четири години. Това сочи информация в докладите на РИОСВ-Пловдив от 2015 до 2018 година. Санкциите са най-много за нарушавания на Закона за водите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР