Икономическа полиция Пловдив и пожарната служба са извършили проверка днес

...
Икономическа полиция Пловдив и пожарната служба са извършили проверка днес
Коментари Харесай

Извънредно и само в БЛИЦ: Ето причината за двойното убийство на баща и син в Пловдив

Икономическа полиция Пловдив и пожарната работа са направили инспекция през днешния ден легален ли е складът, в който са работили жертвите на убийството от нощес и съдружникът им, който ги простреля – Йордан Таков на 45 години.

Източници на следствието оповестиха за БЛИЦ, че компанията е обикновено записана, няма проблеми. Тя е стартирала активността си през 2015 година Основната й активност е била преработване на кафе автомати.

Вчера абсурдът е зародил поради един подобен автомат . Това е предизвикало Таков да извади противозаконния си револвер „ Макаров “ и да простреля със 7 патрона съдружника си Христо Ботев на 32 години и татко му Васил Ботев на 51 години.

Третият съучастник във компанията няма нищо общо с изтезанието. Скандалите и проблемите са стартирали сред съдружниците от няколко месеца, защото са имали стопански усложнения.

Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден следобяд при следващата свада Таков умъртви съдружника си и татко му. По време на разпитите той е твърдял, че го е направил при неизбежна самозащита и е щял да бъде премахнат, в случай че не е стрелял.

Работи се обаче по други версии за съзнателно ликвидиране. Назначени са куп експертизи, а на Таков ще бъде назначена и съдебно-психиатрична такава.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР