Икономическа полиция към ОДМВР Пловдив ще работи по сигнали, които

...
Икономическа полиция към ОДМВР Пловдив ще работи по сигнали, които
Коментари Харесай

Полицията очаква сигнали за спекула, пусна съвети срещу измами

Икономическа полиция към ОДМВР Пловдив ще работи по сигнали, които касаят продажбата на артикули и предлагането на услуги на спекулативни цени.

Поставени в изискванията на изключително състояние, хората са склонни да работят преждевременно, под въздействие на мощни страсти. Ситуацията основава удобна среда за насърчаване на незаконни планове.

Установени нередности можете да изпращате на адрес: [email protected].

Как да се предпазим от нежелани незаконни похищения

Основните правила, които ще ви оказват помощ да се предпазите от измами и незаконни похищения е да бъдете осведомени и да анализирайте достоверността на информацията, която може да се окаже заблуждаваща и да бъде употребена за осъществяване на закононарушение. Ако се съмнявате в това- сигнализирайте на телефон 112. Не давайте пари на непознати по никакъв мотив! Използвайки обстановката сега, е допустимо сюжетите за телефонни измами да бъдат свързани с ковид. От Министерство на вътрешните работи осведомят, че все още няма ваксини, таблетки, отвари, лосиони или други артикули с рецепта или без рецепта, за " изцеление " от covid-19 - онлайн или в магазин.

Предпазване от измами

Измамниците сполучливо употребяват желанието на хората да оказват помощ на полицията, други ще се възползват от страха и несигурността към разпространяването на ковид. не им позволявайте да злоупотребяват с вашите страсти, бъдете бдителни!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР