Иконите са едно от нещата, които са посредници между хората

...
Иконите са едно от нещата, които са посредници между хората
Коментари Харесай

Иконата на Богородица „Нерушима стена“ е чудотворна

Иконите са едно от нещата, които са медиатори сред хората и Бог. Вярата е това, което ги прави чудотворни. Вярата е движещата мощ, само че иконите са предметът, към който се обръщаме, когато имаме потребност от помощ или просто сме разколебани. Смята се, че във всеки дом би трябвало да има икона, която да го закриля и да защищава хората, които живеят там. Иконата „ Нерушима стена “ е православна икона и служи за отбрана на дома и хората. Тя има невероятна мощ, тъй като освен пази от неприятни очи, само че и защищава от естествените бедствия, които се случват.

Иконата „ Нерушима стена “ има защитни сили, само че с цел да работят те в цялостния си капацитет, би трябвало да сложим иконата на несъмнено място. И това място е тъкмо против входната врата. По този метод първото нещо, с което се сблъскват всички нечисти сили, когато се опитат да обхванат в дома ни, е тази „ стена “, която ги отблъсква.

Разбира се, с изключение на иконата, има и молебствия, които ни оказват помощ да заздравим дома си.

Поверието гласи, че когато се молим пред тази икона, можем да се излекуваме от заболяванията, а също и да помогнем на околните си да се възстановят от боледуване. Днес ви представяме един вид на молитва, който можем да използваме:
„ Царице моя преблага, надеждо моя Богородице, Приятелко на страннниците, Радост за скърбящите, Покровителко на афектираните. Виж моята неволя, виж скръбта ми; помогни на мен, немощната/ят, укрепи ме. Премахни обидата ми по волята Си, тъй като нямам друга помощ с изключение на Тебе, нито друга богатства утешителка, о Майко Божия. Запази ме и запази во веки веков. Амин! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР