Иконата на X-factor Дани Миноуг получи вълна от похвали, след

...
Иконата на X-factor Дани Миноуг получи вълна от похвали, след
Коментари Харесай

Любовният живот на Дани Миноуг – рядко срещано гадже, слухове за Саймън Коуел и разплакано признание

Иконата на X-factor Дани Миноуг получи вълна от похвали, откакто разкри, че се разпознава като „ странна “ при необичаен взор към нея персонален живот.

Австралийската телевизионна звезда, която е водеща на шоуто за запознанства с ЛГБТК+ на BBC Three I Kissed A Boy, от дълго време е гей икона с помощта на оглавяващите класациите топчета и именитата прическа фасул. Тя неотдавна почисти странния диалект, употребен за изложение на лесбийките като „ femme “ и „ masc “, откакто се причисли към шоуто на Beeb предходната година, и неотдавна съобщи: „ Идентифицирам се като queer по чудноват метод “, по-късно споменавайки дамата състезателите като „ горещи “.

В разплакано самопризнание тя сподели на състезателите: „ Вие, девойки, сте толкоз смели и невероятни и сте съдействали толкоз доста за това. Никога не бих могъл да направя това, което сте създали. Винаги ще го върша бъди във екстаз от това, което се случи и това, което създадохме, усещам се толкоз горделив. " Но малко се знае за персоналния живот на знаме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР