Иконата на стила стигна до заключението, че любовта към себе

...
Иконата на стила стигна до заключението, че любовта към себе
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: „Да бъдеш слаб е старомодно“

Иконата на стила стигна до заключението, че любовта към себе си и тялото е доста по-важна от стройността и означи, че е почитателка на обилните форми.

Виктория Бекъм взе участие във фотосесия за списание Grazia и даде изявление, в което описа за възгледите си по отношение на хармонията и себеприемането. Тя е една от днешните икони на стила и нейната стройна фигура постоянно е възхищавала поклонниците й. Самата Виктория обаче стигна до заключението, че любовта към себе си и тялото ви е доста по-важна от стройността и означи, че е почитателка на обилните форми.

„ Да искаш да си слаб е доста старомодно. Мисля, че актуалните дами желаят да наподобяват здрави и обилни “, сподели Виктория. Тя даде образец с жителите на Маями, където прекара коронавирус карантината със фамилията си.

„ В Маями има доста дами с едри фигури и те са удовлетворени от себе си. Разхождат се по плажа съвсем без облекла и наподобяват фантастично. Те демонстрират телата си с същинска убеденост – отношението им към тялото и стилът им ми се костват в действителност свободни ”.

Тя означи, че щерка й Харпър също приема тялото си такова, каквото е, а образецът на дамите от Маями изигра значима роля за това: „ Като майка ми хареса, че Харпър е измежду дами, които се любуват на метода, по който наподобяват ”.



Самата Виктория е почитателка на обилните форми и даже означи, че роклите на марката й стоят по-добре на едри дами : „ Не става въпрос за избран размер. Става дума за това да знаеш кой си и да се наслаждаваш кой си ”.

Бекъм добави, че дълго време е била почитателка на многослойността в изображенията, само че след карантината в Маями е премисли възгледите си. „ Колкото повече време прекарвах в стилната промишленост, толкоз повече облекла носех и най-после просто се оказах заровена под всички тези пластове. Но предходната година, когато живеех в Маями, почувствах, че би трябвало да трансформира нещо, желаех да се усещам още веднъж секси ”.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР