Иконата на италианския футбол Франческо Тоти май намери интересен начин

...
Иконата на италианския футбол Франческо Тоти май намери интересен начин
Коментари Харесай

Принца на Рим става плячка в риалити формат

Иконата на италианския футбол Франческо Тоти май откри забавен метод да запълни свободното си време, което се усили неведнъж след напускането на директорския пост в Рома по-рано през годината. Изглежда 42-годишният някогашен нападател ще стане част от телевизионния риалити формат Hunted.

Тоти се раздели с футбола през юни, като направи и непретенциозен опит да започва актьорска кариера. Сега обаче той ще взе участие в специфичното италианско издание Celebrity Hunted, в което известни персони от Апенините са принудени да бягат от първокласен отбор ловци. Обикновено срокът, в който трае конкуренцията е 25 до 28 дни, като задачата на бягащите е – стига да не бъдат хванати преди този момент – на последния ден да доближат избрана точка на избавление. Всеки от тях, който успее, получава дял от общия награден фонд. Във Англия разновидността Celebrity Hunted се организира в скъсен двуседмичен период.

Не за първи път Тоти взе участие в риалити формати, предопределени за телевизионния екран. По-рано той имаше поява в Grande Frattello VIP – италианския еквивалент на „ Биг Брадър”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР