Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, отправи специален видеопоздрав

...
Иконата на балканската музика, големият Горан Брегович, отправи специален видеопоздрав
Коментари Харесай

Горан Брегович с поздрав на български преди концерта във Варна

 Иконата на балканската музика, огромният Горан Брегович, насочи специфичен видеопоздрав на български език към всичките си почитатели, които към този момент нямат самообладание да го видят и чуят онлайн в границите на идното му блестящо турне в София, Варна и Велико Търново.

“Българи, гответе се! Ще бъде бясно! ", заканва се закачливо най-популярният балкански реализатор в интернационален мащаб.

На 4 октомври Брегович и неговият необикновен “Оркестър за сватби и погребения ", ще започват от Варна в Дворец на културата и спорта. На идващия ден, 5 октомври музикантите гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС " Васил Левски “) и на 6 октомври приключват с блестящ огромен концерт в зала 1 на НДК, София.

Програмата, която Брегович и оркестъра са подготвили за българските фанатици на балканската музика, е the Best of Goran Bregovic – най-отбраната селекция от безконечни негови шлагери като " Месечинка “, " Калашников “, " Буба Мара “, " Аризонска фантазия “ и доста други.

Билетите за трите концерта са в продажба в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна, Туристически информативен център Велико Търново и Билетен център НДК. Цените са сред 35 и 65 лева

Билети за концерта във Варна, могат да се купят с изключение на от Двореца на културата и спорта, още и онлайн.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР