Иконата на българската популярна музика Лили Иванова се е разминала

...
Иконата на българската популярна музика Лили Иванова се е разминала
Коментари Харесай

Лили едва не умря след операция! Лежи дни наред в реанимация след опит да отслабне с изрязване на мазнини

Иконата на българската известна музика Лили Иванова се е разминала на косъм със гибелта при започване на годината, което е и повода да изчезне за към 3 месеца от медийното пространство, научи извънредно HotArena .

77-годишната певица изпаднала в кома по време на рутинна разкрасителна интервенция в частна столична клиника и след 6-часова битка лекарите едвам я върнали към живота, заяви „ Таблоид “.

Изпълнителката на „ Панаири ” имала записана от месеци планова интервенция за изсмукване на сланинките, с цел да бъде в топ форма за рождения си ден през април. Процедурата била напълно обикновена и Лили трябвало да се прибере вкъщи часове след приключването й, само че нещата се объркали грубо. Близо 80-госишната певица получила тежък кръвоизлив на операционната маса.

Иванова била реанимирана на място, само че по гледище на околните й същата вечер е преместена от частната клиника в Правителствена болница. „ Не може да се каже каква е повода за кръвоизлива, може да е имала тромбоцитопатия, която авансово не би могла да се открие. При нас всичко беше като по книга ”, довери ни един от хирурзите, взели участие в интервенцията на Лили.

Имало даже подозрения, че поп ветеранката е получила и мозъчен кръвоизлив , само че проучванията със скенер за благополучие били негативни. Иванова била върната в схващане още същата вечер, като даже нямала визия какъв брой близко е била до гибелта. Тя се шокирала, когато видяла до леглото си своята огромна племенница Мария Паева – дъщерята на сестра й Магда. 60-годишната жена била извикана по неотложност от лекарския екип още до момента в който вуйна й била в безсъзнание.

Лили изпаднала в посттравматичен потрес и месеци наред не излизала от вкъщи си. Тя даже отказала няколко към този момент планувани уговорката. Излязла от депресията чак през май. Въпреки уверенията на докторите, че непосредствена заплаха за здравето й няма, примата от Кубрат няма желание да поема непотребни опасности. В присъщия си жанр тя се „ лекува ” с 12 часа сън на денонощие и пази леглото.

Фаталните произшествия при липосукция напълно не са невъзможни. Първата си свидна жертва на хубостта родният хайлайф даде преди 15 години, когато варненският съучастник на Илия Павлов Севдалин Стратиев умря от кръвозагуба в пазарджишка клиника.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР