IKEA вече е наела 3000 кв.метра във виртуалното пространствоМагазини от

...
IKEA вече е наела 3000 кв.метра във виртуалното пространствоМагазини от
Коментари Харесай

Китай отваря „гигантски” магазин за 3D пазаруване

IKEA към този момент е наела 3000 кв.метра във виртуалното пространство

Магазини от ново потомство ще предложат интерактивно и по-вълнуващо извършване на покупки
(снимка: CC0 Public Domain)

Китайската верига Tmall 618 отвори нов 3D магазин, който разрешава на клиентите да създадат виртуална разходка из великански търговски център, да изберат и закупят мечтаните от тях артикули.

При основаването на магазина от ново потомство е употребена технология за 3D картиране. Над 100 огромни компании, в това число шведската IKEA, към този момент са наели площи във виртуалния магазин, заяви MyDrives.

Потенциалните купувачи, употребявайки своите смарт телефони, ще могат да преглеждат цялата гама от артикули и да вършат покупки, без да напущат дома си. Иновацията е в отговор на продължаващата пандемия от ковид и защищава хората от визити на препълнени места, каквито са комерсиалните центрове.

Анализаторите са уверени, че с разпространяването на мрежите от пето потомство, 3D услугите за извършване на покупки ще получават все по-голяма известност. В съпоставяне с стандартните онлайн магазини, новите 3D магазини имат преимущество в това, че процесът на избор и пазаруване на артикули е по-интерактивен и трогателен за хората – те усещат на процедура всички прелести на технологиите.
още по тематиката
Към момента над 100 известни марки участват със своите артикули в магазина Tmall 3D. Така да вземем за пример, комерсиалната зона на IKEA пресъздава с оптималната акуратност, 1:1, повърхност от 3000 квадратни метра.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР