IKEA планира да инвестира 1.4 милиарда долара на китайския пазар,

...
IKEA планира да инвестира 1.4 милиарда долара на китайския пазар,
Коментари Харесай

IKEA инвестира 1.4 милиарда долара в развитието на китайския пазар

IKEA възнамерява да влага 1.4 милиарда $ на китайския пазар, с цел да развие своите търговски интервенции и да ги цифровизира. Компанията очерта тактиката си за идващите три години на брифинг в Пекин и разгласи най-голямата годишна инвестиция в Китай в историята на шведската компания, означи Beijing Daily. По време на събитието стана ясно, че локалното поделение на IKEA ще наеме над 3000 нови чиновници през новата фискална година.

От компанията възнамеряват да усилят доста размера на вложенията си през идващите две години. "Китайският пазар за домашно обзавеждане сега е в интервал на постоянен напредък. Урбанизацията набира скорост в страната, цифровото й развиване протича бързо, а разполагаемият приход на глава от популацията пораства. Всичко това промени метода на живот и потреблението на хората ", означи основният изпълнителен шеф на IKEA в Китай Анна Паулак-Кулига. Китай е единственият пазар отвън Швеция, където компанията е учредена през 1943 година, с цялостна верига за доставки.

През последните години китайската стопанска система се ориентира от високоскоростно към висококачествено развиване. Китайските компании, употребявайки нови технологии и съоръжение, непрестанно покачват индустриалния потенциал и се пробват с висококачествени артикули да развиват задграничните пазари, акцентира "Радио Китай ". По данни на Министерството на индустрията и осведомителните технологии на Китай през първата половина на тази година вложенията в софтуерната промяна на бранша на машиностроенето в страната са нарастнали с 13.1% на годишна база, а производството на нови промишлени артикули със относително висока добавена стойност продължава да бъде с двуцифрен напредък.

"Усилията ни са ориентирани към увеличение на качествата за софтуерни нововъведения на машиностроенето, софтуерни пробиви във значими области и възстановяване на цялостната индустриална конструкция. Дигиталната промяна на обичайни промишлености е значима задача, като паралелно с нея ще прилагаме ограничения за интегрирано развиване на планове за произвеждане на промишлени артикули с изкуствен интелект ", съобщи представителят на Министерството на индустрията и осведомителни технологии на Китай Хуан Липин. По думите му страната ще поддържа развиването на междинните и дребните предприятия, усъвършенствайки услугите за тях и създавайки благоприятни условия за възстановяване на техните бизнес модели.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР