Икарди пред нов договор с ИнтерМауро Икарди е на път

...
Икарди пред нов договор с ИнтерМауро Икарди е на път
Коментари Харесай

Икарди пред нов договор с Интер

Икарди пред нов контракт с Интер
Мауро Икарди е на път да преподпише с тима на Интер, съобщи спортният шеф на,,нерадзурите “ Пиеро Аусилио за Sky Sport Italia. Настоящият контракт на аржентинеца изтича през 2021 година и Аусилио показа, че не се бърза с удължаването на договора, макар че нова договорка е на път да се реализира.

,,От наша страна има предпочитание за сключване на нов контракт, до момента в който от негова имаме съдействие “, стартира Аусилио.,,След като има три оставащи години от сегашния си контракт, евентуално ще се доближи до съглашение в идващите няколко дни или месеца, само че това не е проблем “, приключи спортният шеф.

25-годишният Икарди стана капитан на Интер през 2015 година. Той има 196 мача в Серия А и е отбелязал 113 гола, 103 от тях с екипа на,,нерадзурите “, откакто се причисли от състава на Сампдория през 2013 година.

От началото на сезона аржентинският национал е осъществил три попадения в шест срещи в шампионата и два гола при триумфите в Шампионска лига против Тотнъм и ПСВ Айндховен. След интернационалната пауза Интер приема в дербито на деветия кръг Милан на,,Сан Сиро “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР