ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен.

...
ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен.
Коментари Харесай

Отстраниха общинското ръководство на ГЕРБ в Плевен

ИК на ГЕРБ в профил общинското управление на партията в Плевен. Настоящите членове на управление на ГЕРБ-Плевен и общински съветници Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов също по този начин са и изключени от Политическа партия ГЕРБ, оповестиха от партията.

" Тъй като тези хора са определени за общински съветници точно от листата на ГЕРБ, в този момент ние ги призоваваме да подадат оставки като членове на локалния парламент предвид на снетото доверие от тях " , уточни членът на ИК на ГЕРБ Пламен Нунев. Той заяви решението на управление на ГЕРБ по време на партийно заседание в Плевен.

Назначава се краткотрайно общинско управление в състав: Генади Динков - ръководител, Валентина Вълчанова - секретар, Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева и Христо Кочев. Сменен е и регионалният административен секретар Ралица Добрева. На нейно място е одобрен Цветомир Генчев.

" Досегашното общинско управление е заменено поради незадоволителното показване на локалните избори ", разясни Пламен Нунев.

По думите му изпълнителната комисия на ГЕРБ разчитала на регионалния координатор в Плевен Мирослав Петров да стабилизира структурата на партията в региона.

Той заяви, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след обстоен разбор на обстановката в Плевен и региона, като са взети под внимание позициите на всички страни.

На съвещанието, на което участваха регионалният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, общински съветници и кметове на обитаеми места е била разисквана работата на всички структури в региона, както и са били избрани задачите пред новото общинско управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР