ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен.

...
ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен.
Коментари Харесай

ГЕРБ отстрани ръководството на партията в Плевен

ИК на ГЕРБ в профил общинското управление на партията в Плевен.

Настоящите членове на управление на ГЕРБ-Плевен и общински съветници Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов също по този начин са и изключени от Политическа партия ГЕРБ.

„ Тъй като тези хора са определени за общински съветници точно от листата на ГЕРБ, в този момент ние ги призоваваме да подадат оставки като членове на локалния парламент предвид на снетото доверие от тях “, уточни членът на ИК на ГЕРБ Пламен Нунев. Той заяви решението на управление на ГЕРБ по време на партийно заседание в Плевен.

Назначава се краткотрайно общинско управление в състав: Генади Динков – ръководител, Валентина Вълчанова – секретар, Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева и Христо Кочев. Сменен е и регионалният административен секретар Ралица Добрева. На нейно място е одобрен Цветомир Генчев.

„ Досегашното общинско управление е заменено поради незадоволителното показване на локалните избори. Изпълнителната комисия на ГЕРБ има цялостно доверие на регионалния координатор в Плевен Мирослав Петров, разчита на неговата подготвеност, дарба и комуникативност и сме уверени, че той ще съумее да стабилизира структурата на партията в региона “, безапелационен бе Пламен Нунев.
Той заяви, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след обстоен разбор на обстановката в Плевен и региона, като са взети под внимание позициите на всички страни.
На съвещанието, на което участваха регионалният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров, общински съветници и кметове на обитаеми места – беше разисквана работата на всички структури в региона, както и бяха избрани задачите пред новото общинско управление.

До решението се стигна откакто девет съветници на партията в Плевен изпратиха отворено писмо до Бойко Борисов. В него те упорстваха за промяна на регионалния координатор и се разграничават от политиката, която той организира.

В писмото се насочат разнообразни обвинявания против регионалния водач Мирослав Петров, който е и регионален шеф – от напън в работата до съглашателство с Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация на локално равнище.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР