ИК към БФС прие предложението на техническия директор на БФС

...
ИК към БФС прие предложението на техническия директор на БФС
Коментари Харесай

Школата на Ботев с три бронзови медала от трите елитни юношески групи

ИК към БФС одобри предлагането на техническия шеф на БФС за преустановяване на Държавните шампионати при трите възрасти (U15, U17 и U19) в елитните младежки групи, като на база моментното класиране се дефинират държавните първенци и носители на сребърните и бронзовите медали.

И в трите елитни младежки групи тимът на Ботев приключва на влиятелното трето място. " Канарчетата " записаха мощни игри и справедливо ще се поздравят с бронзовите медали.

В U19 пловдивчани приключиха на 11 точки от първенеца ЦСКА-София, а на втората позиция остана тимът на Левски. При U15 " сините " са безапелационни първенци със 17 победи и 1 тъждество, а второто място остана за Берое, като " заралии " са с равни точки с " канарчетата ", само че записаха победа в директния мач в Стара Загора.

В U17 момчетата на Георги Онов приключват сезона на едвам три точки от първенеца Септември. До края на шампионата трябваше да се изиграят още 12 кръга, а в един от тях " жълто-черните " одобряваха точно столичани на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

В U19 с голмайсторския приз за " канарчетата " се окичиха Иван Василев и Иво Казаков, осъществили по 14 гола. В U17 с най-вече голове за пловдивчани се регистрира Никола Илиев - 26 попадения, а в U15 голмайстор на ботевистите стана Мартин Пенчов с 16 гола. СНИМКА: botevplovdiv.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР