II победи с 6:2 Шумен в първата си контрола от

...
II победи с 6:2 Шумен в първата си контрола от
Коментари Харесай

Лудогорец II стартира контролите с разгром над Шумен

II победи с 6:2 Шумен в първата си контрола от подготвителния интервал. Мачът се игра на един от терените в комплекса " Гнездо на орли ".

Първото полувреме не предвещаваше подобен процес на срещата. То приключи 1:1, като за " орлите " бе прецизен. Попадението на Шумен бе маркирано от дузпа.

Само за 7 минути след началото на втората част момчетата на към този момент водеха с 4:1. Головете означиха Алекс Ганчев и - 2. За крайното 6:1 се разписаха и, а гостите извършиха тъкмо още един углавен удар.

В дуела взеха присъединяване каращите проби крайни бранители от и Давид Стоянов от. Райчев ще има още шансове да потвърди, че има качества да играе на " Гнездо на орли ", до момента в който за Стоянов към този момент е ясно, че това няма да случи.

Нормално е в първи мач не всичко да е на равнище и да се позволяват неточности. Аз обаче чакам доста повече от играчите. На този стадий няма запаси, а титуляри в формалните мачове ще са тези, които потвърдят, че го заслужават, разяснява след последния съдийски сигнал старши треньорът Тодор Живондов.

Състав на Лудогорец II: Владимир Русанов, Кристиян Райчев, Георги Вълчев,, Давид Стоянов, Владислав Минков,,, Хюсеин Хюсеинов,, Георги Чукалов (Пламен Пепеляшев, Алекс Ганчев,,, Петър Караангелов, Петър Георгиев,,, Владислав Найденов).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР