Игровата криза в даден клуб е лавинообразен процес, който води

...
Игровата криза в даден клуб е лавинообразен процес, който води
Коментари Харесай

Бербатов даде лоша присъда за Манчестър Юнайтед

Игровата рецесия в даден клуб е лавинообразен развой, който води след себе си и други неприятности. Точно това антализира Димитър Бербатов за клуба, в който изкара най-силните си години - Манчестър Юнайтед.

Ето какво сподели той:

" Тъжното е, че Юнайтед би трябвало да се бори със зъби и нокти, с цел да накара някой водещ състезател да пристигна в отбора. В предишното бе задоволително просто да чуеш, че Манчестър Юнайтед се интересува от теб и прехвърлянето бе подготвен.

Все още мисля, че Оле Гунар Солскяер е индивидът, който може да спре този развой. Но клубът би трябвало да бъде деен и да вземе точните хора до затварянето на трансферния прозорец. Въпросът е, че не е ясно нито по какъв начин ще стане това, нито дали играчите желаят да дойдат на " Олд Трафорд ", каза българинът.

Друг противен миг за последователите на клуба е, че сега Юнайтед е на 33 точки разлика от тим номер едно в Англия и света - Ливърпул.

Предвид огромната исгторическа омраза сред двата клуба това е прекомерно мъчително за Манчестър Юнайтед. Още по-лошото за тях е, че тази разлика може да се усили още.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР