Игрите са просто забавен начин да мине време, но те

...
Игрите са просто забавен начин да мине време, но те
Коментари Харесай

Три игри, с които да поддържате мозъка си във форма

Игрите са просто занимателен метод да мине време, само че те могат да бъдат и интелектуално стимулиращи и да упражняват мозъка ви. Каналът във vbox7 показва 3 мобилни приложения, с които да поддържате мозъка си във форма:

Brain Kids

Приложението предлага редица игри за образование , които могат да се играят както от деца, по този начин и от родители. Brain Kids е планиран да помогне за развиването на доста умения в децата посредством редица разнообразни и грови платформи . Те включват пъзели, свързване на точки, логичен разсъждения,  математика и пресмятане. Brain Kids е доста положително приложение, което обезпечава ангажираност, скъпи образователни прекарвания и подсъзнателен потребителски интерфейс.

MentalUP Educational Games

Приложението MentalUP Educational Games подлага учащите се на нови типове проблеми и разнообразни способи на мислене , нужни за тяхното решение. Игрите му за подготовка на мозъка са лесни за схващане, като в същото време провокират уменията, които са предопределени за научаване. Всяка игра стартира с къса директива и по-късно стартира времето за упражнение. Играчите (или техните родители) могат да настроят приложението да бъде предубедено да оказва помощ на избрани умения и да регистрира възрастта на потребителя.
 мобилни приложения ThinkStock/Getty Images
Lumosity: Daily Brain Games

Lumosity се концентрира върху образованието на паметта ви, вземането на решения и обръщането на внимание на детайлите. Упражненията за памет са бързи, само че в същото време предизвикателни. Дейностите в Lumosity Brain Trainer са проектирани от невролози, с цел да подобрят показателя на мозъчната успеваемост на играчите (BPI). Простите игри се възползват от познавателни процеси като експедитивност, внимание, памет, еластичност и решение на проблеми.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР