Игрите между агентите на боксьорите продължават да дават противоречиви сигнали

...
Игрите между агентите на боксьорите продължават да дават противоречиви сигнали
Коментари Харесай

Игрите между агентите на Пулев и Джошуа продължават - slava.bg

Игрите сред сътрудниците на боксьорите не престават да дават спорни сигнали на почитателите.

Докато всички чакат с неспокойствие шоуто сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър на 22 февруари, то към бъдещето на Антъни Джошуа има много неясноти.

Всички в България се надяваме до края на седмциа да има положителни вести, с контрактуван мач сред Джошуа и Кубрат Пулев за купата на IBF.

Факт е обаче, че договаряния сред двете страни има още от края на декември, а съгласие към момента не е реализирано. Другата алтернатива пред Джошуа бе мач против украинеца Олександър Усик за пояса в WBO.

Този варинат изглеждаше изнемощял, тъй като Усик сподели, че приготвя мача си против Дерек Чисора.

Преди дни обаче се появи информация, че украинецът е контузил лакътя си и ще би трябвало да почива в идващите месеци, а това означаваше, че пред Джошуа съществува единствено опцията Кубрат Пулев.

Усик обаче е изцяло здрав, най-малко по този начин твърди той с последния си пост в обществените мрежи.

"Видях да написа, че съм контузен. Приятели, благодаря на Бог, аз нямам травма. Всичко е отлично ".

Мачът му с Чисора обаче по този начин и не е разгласен публично, предполагаше се, че ще е на 28 март. Агент на Чисора пък е Еди Хърн, който съставлява и Джошуа.

Това разсъни съмнение в някои специалисти, че може да става въпрос за двойна игра от екипа на Джошуа, който чака до последно и ще реши дали да организицра мач против Пулев или Усик.

Естествено, това са хипотези, на този стадий единственото публично нещо е, че Пулев и Джошуа договарят, а срокът, който IBF им сложи е до 14 февруари, съобщи Dir.bg.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР