Игри на волята показва, че колкото и да са силни

...
Игри на волята показва, че колкото и да са силни
Коментари Харесай

Сексапилната Ваня от "Игри на волята": Малко ми се къса сърцето като гледам тази битка...

" Игри на волята " демонстрира, че колкото и да са мощни обособени играчи в едно или друго племе, единствено един по-слаб да има и той може да препъне цялата борба, а с това един тим може да се озове на не изключително приятното място - Дивата река. Ваня от Ловците несъмнено не е слаб състезател. Тя спортна натура, обича да печели, да се бори и не приема елементарно загубите, само че човек би трябвало да се помирява с паденията, тъй като те каляват духа, а тази игра е тъкмо по този начин - усъвършенства освен физическите, само че и умствените благоприятни условия на човек.

Ваня Запрянова, с изключение на една от най-сексапилните участнички, е също много разсъдлива. В своя Инстаграм тя споделя постоянно размишленията си върху играта.

Виж още:

" Малко ми се къса сърцето като виждам тази борба... Битка, след която дни наред ни боляха пръстите на ръцете, тъй като пясъка се беше забил толкоз надълбоко под живеца, че не можеш да го изкараш... Битка, след която кашляхме 3 дни прахоляка, с който се бяхме надишали от копането... ", написа искрено Ваня за борбата, която нейното племе изгуби.

Тя е безапелационна, че във въпросната борба нейното племе не се е отказало и за секунда: " Борихме се и със сили, които си мислехме, че към този момент от дълго време сме изчерпали... А в действителност борбите за нас са били 2... Кой да допусна? ". Допълваме, че в последната отборна игра за седмицата Жътварите победиха Ловците, а това значи, че последните отиват на друга борба за оцеляване, този път против Рибарите.

" Не се опасявах да отида на Дивата река. Не желаех да стигаме до там, тъй като това щеше да значи, че не сме се справили в някоя игра и точно това си мислих след тази Териториална борба. Но постоянно се случва да бъркаме в преценката и визията си за хората и за нещата... ", приключва размишленията си сексапилната участничка. Какво обаче ще се случи, занапред следва да разберем.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР