Играта на marica.bg: Да удължим лятото с щуро селфи от

Играта на marica.bg: Да удължим лятото с щуро селфи от ...

Да удължим лятото с играта на marica.bg - Десислава....

Играта на marica.bg: Да удължим лятото с щуро селфи от плажа Да удължим лятото с играта на marica.bg - Кирилка Иванова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Свобода Тафрова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Даниела Павлова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Венцислава Тафкова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Ани Талева Да удължим лятото с играта на marica.bg - Снежана Павлова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Нели Владимирова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Eмилия Клевец

Лятото е най-безгрижният сезон и дойде ли септември, всички се чувстваме като излъгани деца, на които някой е прекъснал играта на най-забавното място. Когато сърдитото „р” се появи в името на месеца обаче, вече знаем, че няма мърдане. Пак ще извадим досадните дебели дрехи от гардероба и ще се превърнем в скучни и сериозни възрастни.

Защо не поживеем още малко в лятото, сред цветове, слънце и смях? Морските емоции не свършват през септември, ако ги запечатаме и споделим с другите. Сигурни сме, че няма по-добър начин за това от снимка с лицата на усмихнати приятели, родители, деца и близки на сърцето ни хора. Само така можем да задържим лятото.

Споделете с нас най-запомнящия се миг от своята щура ваканция и може да спечелите примамливи награди. Изпращайте на е-mail [email protected] кадри от шезлонга, басейна, пясъка, язовира, кораба, яхтата... В каквато и поза да сте се щракнали, стига в нея да има тръпка и настроение, имате шанс да грабнете нашите призове. Разкажете в няколко реда и за мястото, на което сте прекарали своето лудо лято, и за всичко, което ви е впечатлило по време на почивката. Харесайте страницата на вестник „Марица” във фейсбук и очаквайте нашата публикация.

Снимките с най-много преглеждания в електронното ни издание marica.bg ще бъдат нашите победители. Те ще спечелят вечеря за двама на стойност 80 лева в мексикански ресторант Сомбреро 2 и уникални бижута от висококачествена италианска кожа на марката AJ Design Q.

Ето какво ни е написала нашата чаровна участничка Десислава Самуилова:

"Казвам се Десислава Самуилова и с тази снимка се включвам в играта "Да удължим лятото с щуро селфи от плажа". Обожавам морето и всяко лято с нетърпение очаквам срещата си с него. Българите сме благословени, че имаме прекрасното Черно море. Снимката е от плаж Аркутино, който е от любимите ми - широката му плажна ивица, ситният му пясък, кристалната чиста вода ми дават усещане за свобода и ме карат да мечтая. Обичам да се разхождам и да събирам миди, рапани и други морски дарове. По детски давам воля на въображението си и създавам с тях различни творения - арки, вятърни висулки и колиета."

Източник: marica.bg