Играта на marica.bg: Да удължим лятото с щуро селфи от

...
Играта на marica.bg: Да удължим лятото с щуро селфи от
Коментари Харесай

Да удължим лятото с играта на marica.bg - Десислава...

Играта на marica.bg: Да удължим лятото с щуро селфи от плажа Да удължим лятото с играта на marica.bg - Кирилка Иванова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Свобода Тафрова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Даниела Павлова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Венцислава Тафкова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Ани Талева Да удължим лятото с играта на marica.bg - Снежана Павлова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Нели Владимирова Да удължим лятото с играта на marica.bg - Eмилия Клевец

Лятото е най-безгрижният сезон и пристигна ли септември, всички се усещаме като излъгани деца, на които някой е прекъснал играта на най-забавното място. Когато ядосаното „ р ” се появи в името на месеца обаче, към този момент знаем, че няма мърдане. Пак ще извадим досадните дебели облекла от дрешника и ще се превърнем в скучни и съществени възрастни.

Защо не поживеем още малко в лятото, измежду цветове, слънце и смях? Морските страсти не свършват през септември, в случай че ги запечатаме и споделим с другите. Сигурни сме, че няма по-добър метод за това от фотография с лицата на усмихнати другари, родители, деца и близки на сърцето ни хора. Само по този начин можем да задържим лятото.

Споделете с нас най-запомнящия се момент от своята щура почивка и може да спечелите примамливи награди. Изпращайте на е-mail [email protected] фрагменти от шезлонга, басейна, пясъка, язовира, кораба, яхтата... В каквато и поза да сте се щракнали, стига в нея да има тръпка и въодушевление, имате късмет да грабнете нашите призове. Разкажете в няколко реда и за мястото, на което сте прекарали своето бясно лято, и за всичко, което ви е впечатлило по време на почивката. Харесайте страницата на вестник „ Марица ” във фейсбук и очаквайте нашата обява.

Снимките с най-вече преглеждания в електронното ни издание marica.bg ще бъдат нашите спечелили. Те ще завоюват вечеря за двама на стойност 80 лв. в мексикански ресторант Сомбреро 2 и неповторими бижута от висококачествена италианска кожа на марката AJ Design Q.

Ето какво ни е написала нашата чаровна участничка Десислава Самуилова:

" Казвам се Десислава Самуилова и с тази фотография се включвам в играта " Да удължим лятото с щуро селфи от плажа ". Обожавам морето и всяко лято с неспокойствие чакам срещата си с него. Българите сме благословени, че имаме прелестното Черно море. Снимката е от плаж Аркутино, който е от обичаните ми - необятната му плажна линия, ситният му пясък, кристалната чиста вода ми дават чувство за независимост и ме карат да бленувам. Обичам да се разхождам и да групирам миди, рапани и други морски блага. По детски давам воля на въображението си и сътворявам с тях разнообразни творения - арки, вятърни висулки и огърлици. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР