Играта може да изглежда като току-що отупана от нафталина, но

...
Играта може да изглежда като току-що отупана от нафталина, но
Коментари Харесай

Анонс на Burden of Command

Играта може да наподобява като преди малко отупана от нафталина, само че дава обещание нещо в действителност друго.
Green Tree Games направиха анонс на своята игра Burden of Command. Заглавието в действителност наподобява като излязла от 80-те години на предишния век, само че това е единствено видимо, защото създателите му са в действителност амбициозни.

Burden of Command е походова военна тактика, която съчетава типичен детайли на ролева игра. Основополагащи тук ще са не толкоз тактическите ви умения и знанията ви за разполагане на артилерията, бойните дивизии и обсъждане на разнообразни тактики, а уменията ви на психолог и човек. Вие командвате военен взвод през Втората международна война и от това дали вашите подопечни се усещат уплашени, дали ви почитат задоволително, дали ще може да задържите морала в тях и да им вдъхнете вяра, ще са определящи за успеха.

Green Tree основават играта си на книгите на Джон Макманъс, който е експерт по Втората война. Заедно с това, създателите на играта споделят, че във връзка с RPG детайла, измежду игрите, които са ги въодушевили са Band of Brothers, Banner Saga и Crusader Kings. В центъра на събитията ще са „Памукосъбирачите“ – именит взвод от американската войска, а за предаване на действително случилите се събития се съветват с същинския хроникьор на бойната група.

Burden of Command няма към момента дата на излизане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР