Играта между Ким Кардашиян и Кание Уест загрубява. Двамата съпрузи

...
Играта между Ким Кардашиян и Кание Уест загрубява. Двамата съпрузи
Коментари Харесай

Кание Уест: Охраната на Ким Кардашиян не ме допуска да видя децата си

Играта сред Ким Кардашиян и Кание Уест загрубява . Двамата съпрузи са в напреднала фаза на бракоразвод, а напълно до скоро те обществено се подкрепяха и си помагаха.

Сега обаче рап артистът твърди, че брачната половинка му съзнателно го държи надалеч от децата им . Ким и Кание са родители на Норт Уест, Сейнт, Чикаго и Псалм. Две от четирите им деца са родени от сурогатна майка.

Преди дни той се оплака в обществените мрежи, че е бил неприятно сюрпризиран когато е отишъл да прибере най-голямата си щерка след учебно заведение и е бил спрян от защитата. Норт поискала татко й да влезе в къщата, която до скоро той делеше с Ким. Кание е желал да види и другите си деца, само че охранителите въобще не го позволили . По-късно артистът съобщи, че не е бил пуснат в къщата, тъй като новото гадже на жена му е бил там с нея.

В неделя Кание разгласява видео, в което съобщи, че Ким и цялото й семейство отхвърлят да му кажат къде е празненството за рождения ден на 4-годишната Чикаго.

" Попитах майка й, сестрите й - всички те ми споделиха, че не знаят. Ето това е характерен образец по какъв начин един татко е изолиран от личните си деца. Искат щерка ми да си мисли, че аз не желая да съм с нея на рождения й ден. А в действителност моят живот се върти напълно към децата ми ", твърди артистът.

Изглежда любовните афери, в които се впуснаха Кание и Ким още преди публично да се разведат са отворили дълбока бездна сред тях . Кардашиян от няколко месеца не крие връзката си с комика Пит Дейвидсън, а Уест стартира да стартира сексапилната си нова половинка Джулия Фокс.

В последна сметка Кание въпреки всичко е съумял да участва на рождения ден на щерка си , откакто Травис Скот му дал местоположението. Травис чака второ дете от по-малката сестра на Ким Кайли Дженър. " Хубаво беше да видя цялото семейство и децата ми. Кайли пристигна да ме посрещне, тъй като защитата още веднъж ме спря ", описа артистът в ново видео.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР