Играта е приключена, ако една партия набере финансов капитал за

...
Играта е приключена, ако една партия набере финансов капитал за
Коментари Харесай

Кирил Петков намекна, че се е оттеглил от Да, България, за да не влиза в статукво

Играта е завършена, в случай че една партия набере финансов капитал за поддръжка, в подмяна на който се чака възвращаемост през държавни поръчки. Това съобщи някогашният длъжностен стопански министър Кирил Петков в отговор на въпрос на Асен Генов в предаването му " Контракоментар ": Защо се разделихте с " Да, България ".

Припомняме, че Петков е измежду създателите на партията, водена от Христо Иванов. Пред " Контракоментар " той изясни, че е слушал преди време лекция, съгласно която методът за смяна на статуквото в Съединени американски щати е да бъдат изпълнени четири условия – да осигуриш финансиране от хора и компании, които не чакат парите им да бъдат върнати през държавни поръчки, да имаш медийна платформа, през която хората да чуят концепциите ти, да влезеш в политиката на районен принцип (важи за САЩ) и да имаш харизматични избори т.е. хора, които биват харесвани поради хрумвания и държание. След това мислил и взел решение за политическото си бъдеще.
 Гражданството на Кирил Петков - пази ли го Румен Радев? Гражданството на Кирил Петков - пази ли го Румен Радев?
Предмет на делото в Конституционния съд, касаещо поданството на Кирил Петков, има. Гледане всъщност и решение следва да има. Това...

Не че не намираме общ език с " Демократична България " (ДБ), доста се надявам да подпишем съдружно съглашение с тях и с „ Изправи се ” на Мая Манолова. Край на корупцията и заработване на правосъдната система като хората – това са общи неща, които би трябвало да бъдат свършени, без значение дали си ляв или десен, разясни Петков.

Разбира се, има и разлики, добави той, като даде образец с цената на тока – Манолова желала държавни дотации, " Продължаваме промяната " желае да се ремонтира по-бързо и по този начин да се укрепи пазарния принцип. Вярваме, че " Зелената договорка " би трябвало да се случи, само че можем и да изчакаме, с цел да не затворим незабавно " Мариците ", което е разлика с Христо Иванов. Не имаме вяра, че би трябвало да има човек под линията на беднотия в България, което мисля ни е разлика с най-десните в Демократична България, посочи той.

Същевременно Петков изясни, че " Продължаваме промяната " избрала партията " Средна европейска класа " на Константин Бачийски, която е свързвана с поддръжка за скандалния, тъй като се познава с него от дълго време и знае, че с бизнеса си Бачийски си е подсигурил самостоятелност. Петков още веднъж подсети, че има контракт за честност в " Продължаваме промяната " - обявяваш целия си бизнес и активи, в случай че искаш да си в листа на групировката. Не можеш да имаш повече от една партия т.е. да си политически скакалец, преди да дойдеш при нас и би трябвало да си сполучлив отвън политиката, посочи още Петков.

Какво още сподели Петков -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР