Играта черпи вдъхновение от третата книга от поредицата.Metro Exodus, третата

...
Играта черпи вдъхновение от третата книга от поредицата.Metro Exodus, третата
Коментари Харесай

Metro: Exodus вече е златна

Играта черпи ентусиазъм от третата книга от поредицата.
Metro Exodus, третата игра от сериите на 4A Games по претекстове от известните романи на Дмитрий Глуховски, към този момент е златна. Това значи, че работата по заглавието е дефинитивно завършила и производството на дисковете с нея стартира.

В Metro Exodus, Артьом и другите оживели, напущат мрачните подземия на московското метро и потеглят на дълго пътешестване из необятните съветски степи, покосени от нуклеарния апокалипсис. За тази цел, те употребяват голям локомотив и комбинация, който ще е и самобитен хъб за героите.

Третата игра от поредицата на 4А ще предложи над 20 часа игра и свят, който ще е по-голям от сбора на Metro 2033 и Metro Last Light, предходните две игри от сериите. Играта ще показа полуотворен дизайн със сендбокс равнища, действителен денонощен цикъл, който ще въздейства на историята и държанието на враговете ви, нови механики и усъвършенствана технология, в това число потреблението на RTX.

Заедно с анонса за привършване на работата по играта, 4А оповестиха също по този начин, че играта ще излезе по-рано от плануваното – на 15.02.2019 вместо на 22-ри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР