Игралната версия на анимацията на "Дисни" от 1998 година -

...
Игралната версия на анимацията на "Дисни" от 1998 година -
Коментари Харесай

Мулан очаквано спечели най-голям зрителски интерес у нас

Игралната версия на анимацията на "Дисни " от 1998 година - "Мулан ", която трябваше да излезе на екраните напролет, само че поради коронавирусната рецесия това се отсрочи, зае най-голямо място по зрителски интерес, сочат систематизираните данни от киносалоните. Познатата история за младата Хуа Мулан, която би трябвало да заеме мястото на татко си, с цел да служи в армията и се преоблича като момче, е гледана от 10 789 фенове и има 123 276 лв. от билетите им за премиерният уикенд.

Комедията с Робърт Де Ниро "Войната с дядо " е на втора позиция в премиерния й уикенд. Забавната история за внук и дядо, които би трябвало да поделят стаите в дома и по тази причина стартира цяла "война " е гледана от 5 341 и има 51 635 фенове, предава Българска телеграфна агенция.

На трето място е сантименталната драма "След конфликта ", основана по втората книга от четирилогията на Анна Тод. Взаимоотношенията сред Теса и Хардин, които се лъкатушат сред същинска обич и ревнивост, подбудена от неизяснени обстановки сред двамата са към този момент 10 дни на екраните у нас и са гледани от 24 367 фенове и имат 203 308 лв. доходи.

Четвърта позиция е за последният филм на Кристофър Нолан "Тенет ". Продължението на излезлия преди 10 години "Генезис ", което вкарва нов стандарт в понятието "пътуване във времето " е към този момент трета седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 26 080 фенове и има 271 481 лв. доходи.

На пето място е "Новите мутанти ", основан по комиксите за "Х-мен " от декември 1982 година. Случващото се с пет-тийнейджъри мутанти е на екраните у нас към този момент трета седмица и има 6 652 фенове и 59 619 лв. доходи от билетите им.

Шесто място в топ 10 заема екшънът с Ръсел Кроу "Ненормален ". Объркването на един ден и превръщането му в пъкъл за млада майка, която сече пътят на нервиран уволнен чиновник с колата си при ляв завой е към този момент месец на екраните и за това време са го гледали 6 784 фенове и има 59 619 лв. доходи.

Въпреки премиерата му и на телевизионния екран, на седмо място по зрителски интерес е "Диви и щастливи ". Българският филм за двете приятелки, които стават похитители и обират каса, с цел да спасят дете в потребност е от края на ноември на огромния екран и за това време е гледан от 106 827 фенове и има 982 422 лв. доходи.

На осмо място е анимацията "Напред ". Пътуването на двамата братя елфи, които пътьом овладяват силата на магията, само че крайната цел е съживяването за ден на татко им, с цел да прекарат още малко време с него е гледано от 19 203 фенове и има 166 981 лв. доходи за времето от март досега.

Девето място е за съветската комедия "Хотел Белград ". Приключенията на Паша - притежател на едноименния хотел в сръбската столица са гледани към този момент от 21 743 фенове и има 189 879 лв. доходи от билетите им за към този момент 10 седмици на екраните у нас.

На десета позиция е "Соник: Филмът ", основан по едноименната видеоигра. Синият таралеж, движещ се със свръх бърза скорост, който би трябвало да избави света е на екраните от февруари и към този момент е гледан от 86 508 фенове и има 795 266 лв. доходи от билетите им.

Миналият уикенд кината са посетени от 25 783 фенове, а предходната година по същото време феновете са били 36 563 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР