Игралият в България за Левски бивш национал на Украйна Едуард

...
Игралият в България за Левски бивш национал на Украйна Едуард
Коментари Харесай

На Владимир Путин изобщо не му пука за хората му

Игралият в България за Левски някогашен национал на Украйна Едуард Цихмейструк не е изумен от неналичието на кой знае какво предпочитание измежду руснаците да се опълчват на войната. Някогашният халф е роден в градче в Донецка област.
Едуард Цихмейструк с екипа на Левски, фотография: Иван Захариев

“Аз към този момент пребивавам на друго място, само че там останаха мои братя и сестри. Всички те всекидневно биват зомбирани от съветската телевизия и никакви причини не оказват помощ в диалозите с тях”, изясни Цихмейструк в изявление за “Збирна”.

“Не мисля, че в миналото в Русия ще бъде допустима гражданска война. Никога не съм виждал хората там да се стремят към независимост.”

“Убеден съм, че на Владимир Путин въобще не му пука за хората му. Ако той най-малко за малко се беше замислил, нямаше да праща 19-годишни момчета като пушечно месо. Вероятно даже погребения няма - както е било през Първата и Втората международни войни.”

“Русия е огромна страна и на Путин не му коства нищо да намира бойци от всевъзможни далечни райони - да вземем за пример бурятите. Ако примерно обаче хиляди бойци от Москва или Санкт Петербург загинат в Украйна, това няма по какъв начин да не се разбере. Путин прави всичко в името на личния си интерес, а не на този на народа си”.

Едуард Цихмейструк стана първенец с Левски през сезон 2000/2001 година После той мина в Спартак (Москва).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР