Игралият полуфинал в Шампионската лига тим на Рома изведнъж се

...
Игралият полуфинал в Шампионската лига тим на Рома изведнъж се
Коментари Харесай

Рома изведнъж на първо място за сина на Клуйверт

Игралият полуфинал в Шампионската лига отбор на Рома внезапно се трансформира във любимец за подписа на Джъстин Клуйверт от Аякс. Според медиите в Холандия „ джалоросите” са с преимущество пред останалите искащи, които не са по никакъв начин малко – Милан, Ювентус, Манчестър Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Челси.

Джъстин Клуйверт: Барселона е тимът на моите фантазии

Не е загадка за никого, че бащата на 19-годишния гений – Патрик Клуйверт игра за Рома в цветната си кариера. Очевидно наследникът му е тръгнал по същия път, тъй като демонстрира впечатляващи игри за амстердамския гранд, съвсем като известния си родител.

Дотук през акцията в Ередивизи Клуйверт-младши е съдействал с 10 гола и 5 асистенции в 30 турнирни срещи. Акциите му се котират доста високо, защото той умее с идентичен триумф да играе и по двата фланга на офанзивата.

Райола: Желанието на Клуйверт е да остане в Аякс

Според холандския уебсайт VI.nl младокът фактически мисли за прекосяване в Серия А, въпреки че предложенията на британските грандове несъмнено са по-щедри. Контрактът му с Ювентус изтича през юни 2019 година, а сътрудникът му Мино Райола към този момент месеци наред протаква с договарянията за възобновяване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР