Играхте ли вече Overwatch? Ако отговорът ви е “Не”, но

...
Играхте ли вече Overwatch? Ако отговорът ви е “Не”, но
Коментари Харесай

Overwatch с безплатен уикенд

Играхте ли към този момент Overwatch? Ако отговорът ви е “Не”, само че желаете да я изпробвате, ще може да го извършите изцяло гратис този уикенд. Това оповестиха Blizzard през вчерашния ден. Офертата важи за петък, събота и неделя и завършва в понеделник, за всички платформи.

За PS4 ще ви е необходим PlayStation Plus акаунт, притежателите на Xbox One – Live Gold регистрация, а PC играещите, влиден акаунт в Battle.net.

По време на безплатния уикенд получавате достъп до всички герои, карти и някои от главните характерности: Quick Play, Custom Games, Arcade и Loot Boxes. Подобно на сходни оферти, в случай че след края на безплатния уикенд решите да си закупите играта, напредъкът, който сте създали през почивните дни ще се придвижи в основната игра. Крос-платформен геймплей обаче няма да се поддържа по време на безплатния уикенд.

Наскоро Blizzard анонсираха входа на ново обновяване за играта, отдадено на настъпването на китайската Нова година. Нови именити скинове, други козметични добавки и любопитни изненади са добавени, промени по Capture the Flag режима и напълно нова CTF карта – Ayutthaya.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР