Играхме с малко страх. Това заяви селекционерът на националния отбор

...
Играхме с малко страх. Това заяви селекционерът на националния отбор
Коментари Харесай

Кръстаич: Играхме с малко страх

Играхме с малко боязън. Това съобщи селекционерът на националния тим Младен Кръстаич след загубата от Иран с 0:1 в другарска среща. На „ Колежа “ в Пловдив „ лъвовете “ отстъпиха след ранно попадение на Мохамад Мохеби.


„ Прекалено надалеч останахме от съперника в отбранителен проект. Имахме добър надзор върху топката, само че играхме с малко боязън. Имахме един добър съперник против нас и поради това не създадохме толкоз положения, само че се опитахме “, сбит бе Кръстаич след инспекцията.

Капитанът на „ трикольорите “ Кирил Десподов бе безапелационен, че макар приятелския темперамент на дуела, тимът е трябвало да покаже по-добро лице на терена. „ Всяка една загуба не се приема по добър метод. Това, че е контрола, не значи, че би трябвало да излезем и да си вършим чики-рики на терена. Най-добре е да го забравим този мач, да си забележим грешките и в идващия мач да не ги вършим “, сподели новото попълнение на ПАОК.

За националите следва посещение на Черна гора в европейска подготовка от група G тази неделя, 10 септември, от 19:00 часа българско време. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР