Играх с Кристиано Роналдо и той е наистина невероятен, но

...
Играх с Кристиано Роналдо и той е наистина невероятен, но
Коментари Харесай

Вкараха ли световните медии думи в устата на Кака заради Кристиано и Меси?

" Играх с Кристиано Роналдо и той е в действителност необикновен, само че избирам Лионел Меси ". Върху тези думи на Кака подчертават през днешния ден всички водещи спортни издания в света, като се базират на негово включване онлайн в Инстаграм. Редица почитатели обаче акцентираха в обществените мрежи, че именитият бразилец изобщо не е сравнявал двамата и не е казвал, че звездата на Барселона е по-добър от тази на Ювентус. Ето какво е цялото изявление на някогашния плеймейкър на Милан и Реал Мадрид по тематиката:

" Невероятно е. Мисля, че имаме огромен, доста огромен шанс, тъй като следим по какъв начин тези двамата се борят от 10 години, а ние към момента гледаме тази игра. Това е доста хубаво. Мисля, че Роналдо би трябвало да е признателен за Меси, както и Меси - за Роналдо. Смятам, че двамата взаимно се подтикват към момента да се усъвършенстват, да не престават напред и да завоюват освен това. Така че за нас, които гледаме футбол, е доста значимо, прелестно и късметлийско да ги следим. Според мен Меси е талант, просто гений. Начинът, по който мисли в играта и я извършва, е просто необикновен. Това е немислимо.

Biased media is making fake stories from KAKA’s Instagram live video with FIFAWorldCup.

KAKA never stated he preferred Messi over Ronaldo or vice versa[as you can see the full video]
He praised both players & wasn’t even asked to make a choice be… pic.twitter.com/nd1nAlrOqY
— CR7 Studio (@cr7studio7) April 4, 2020 Кристиано е машина. Не единствено, че е мощен и бърз, той е мощен и в главата, душевен мощен. Начинът, по който може да завоюва днешния мач, само че и да е мощен също и за идващия подобен. Все още желае да побеждава във всеки мач, да играе и да бъде най-хубавият. Това за мен е най-невероятното нищо в Кристиано. В историята те, несъмнено, са, не знам, в топ 5, може би, в топ 10 сигурно. Можете да ги поставите в топ 5 на историята на играта. Отново, хора, ние сме огромни късметлии да гледаме по какъв начин тези двамата играят. Аз съм повече от късметлия, тъй като играх против тези двамата. Играх в един тим и с Кристиано, като това е в действителност необикновено ", разяснява Кака.
.@KAKA's dream team

Decent pic.twitter.com/V6PY4f9II9
— Italian Football TV (@IFTVofficial) April 4, 2020
Твърденията на футболните последователи се удостоверяват и от идеалния тим на някогашния състезател, в който Роналдо участва, само че не и Меси. А ето го и него:

Дида, Кафу, Неста, П. Малдини, Р. Карлош, Иниеста, Пирло, Зидан, Роналдиньо, Феномена, К. Роналдо
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР