Играещият във Втора лига тим на ЦСКА 1948 представи поредния

...
Играещият във Втора лига тим на ЦСКА 1948 представи поредния
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се похвали с младежки национал от Лудогорец

Играещият във Втора лига отбор на ЦСКА 1948 показа следващия си нов футболист. Вратарят Даниел Наумов се причислява към клуба от първенеца Лудогорец и постави подписа си под контракт за 2 години.

Даниел е младеж на "червените ", част от набор 98 на треньора Галин Иванов, от който потеглиха Герман Петров, Давид Стоянов, Йоан Маринов.

Наумов подписа контракт за две години и довечера се причислява към отбора в Боровец дружно със спортният шеф Кирил Котев.

„ Отново съм вкъщи! Само ЦСКА “, споделя вратарят.

"Впечатлиха ме проектите за развиване на клуба, които ми показа управлението. Така че считат прехвърлянето за крачка напред. Познавам чудесно Втора лига, изцяло действително е да приключим първи. Друга цел няма. Конкуренцията на вратарския пост в ЦСКА е сериозна, само че това ме радва “, добавя вратарят.

Наумов е роден на 29 март, 1998 година в Гоце Делчев. Привлечен е в школата на ЦСКА от Галин Иванов. На 17 години минава в Лудогорец и прави дебют в професионалния футбол. Играе и за първия отбор през сезон 2016-17 и печели шампионската купа.

За малко е преотстъпен във Верея. Участник в юношеските тимове на България, а сега получава повиквателни за младежката селекция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР