Играещият треньор на Партизан Червен Бряг - Любомир Иванов, остана

...
Играещият треньор на Партизан Червен Бряг - Любомир Иванов, остана
Коментари Харесай

Треньорът на Партизан доволен, въпреки загубата на тима му от Левски

Играещият треньор на Партизан Червен Бряг - Любомир Иванов, остана удовлетворен от представянето на своя тим, макар загубата с 1:4 от ''Левски'' в 1/16-финалите от Купата на България. Самият Иванов бе създател на гола, с който аматьорският състав поведе.

„ Емоциите са позитивни. Получи се доста добър празник за нашия град. Зарадвахме доста последователи. Събрахме хора като за 7-8 мача. Помечтахме за 1-2 минути. Първото полувреме стояхме добре на терена. Моето предпочитание бе да излезем и да играем футбол. Това ни бе проектът на игра – в случай че може да отбележим ранен гол или на контраофанзива. Стояхме добре, само че за жалост не си повярвахме задоволително. Опираме и до класата на футболистите. Радостното е, че се трансформира в празник. Нямаше ексцесии. Европейски мач ", показа Иванов.

„ Днес бе извънредно елементарно. В неделя бе доста по-трудно да стимулирам футболистите. Едно 70% от тях не мислеха за мача. Днес всички бяха на 100%. Още на анализа ги помолих да не се сърдят, който не стартира като титуляр ", продължи той.

„ Още през седмицата си говорихме, че това е една опция. Имаме 4-5 момчета, които имат късмет да играят професионален футбол. През цялото време желаех да им покажа, че дяволът не е толкоз черен. Надявам се, че са видели, че не е толкоз ужасно ", приключи изявлението си 38-годишният ментор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР