Играещата легенда в тениса Роджър Федерер за пореден път доказа

...
Играещата легенда в тениса Роджър Федерер за пореден път доказа
Коментари Харесай

Феноменът Федерер спаси 7 мачбола, за да възкръсне в Мелбърн

Играещата легенда в тениса Роджър Федерер за следващ път потвърди величието си, този път в четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия. Той надви над Тенис Сандгрен с 6-2, 2-6, 2-6, 7-6 (8), 6-3 и направи чудеса от смелост в този мач.
Швейцарецът бе опрян до стената в четвъртия сет, само че съумя да избави седем мачбола - три на собствен сервис при 4:5, а след това още четири в тайбрека. Той се пребори и със здровословен проблем - почувства болежка в слабините, с цел да стигне до страховит поврат над по-младия си противник през днешния ден.
Федерер изглеждаше, че е изгубил този дуел, когато взе медицински таймаут при 6-3, 2-6, 0-3 в собствен ущърб. В петия сет обаче той сподели радикално друго лице и като че ли контузията се бе изпарила. Маестрото се движеше на всички места из корта и съумя да обърне нещата в своя изгода.
Трябва да се означи, че и в трети кръг на конкуренцията в Мелбърн  Федерер сподели воля и мощна душeвност, откакто се избави след 4-8 закъснение в шампионския тайбрек против Джон Милман. " Мисля, че съм един необикновен късметлия през днешния ден ", съобщи след триумфа швейцарската звезда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР