Играещата легенда на българския клубен футбол Мартин Камбуров вече е

...
Играещата легенда на българския клубен футбол Мартин Камбуров вече е
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви Мартин Камбуров

Играещата легенда на българския клубен футбол Мартин Камбуров към този момент е състезател на ЦСКА 1948, оповестиха публично от клуба. Договорът на нападателя влиза в действие от новия сезон.

Кариерата на Камбуров стартира в Ботев (Пловдив), само че таранът постанова името си в българския футбол с тима на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 година и бронзов медалист през 2005 година с тима от „ Лаута “.

В интервала 2010 година – 2012 година, Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва 27 голa за отбора и се трансформира в един от най-хубавите чужденци, играещи в китайското състезание в този интервал.

Устремилият се към върха за голмайстор №1 на българския шампионат за всички времена Камбуров, показа минути откакто подписа:

„ Помислих си, че това е добра алтернатива за мен да реализира задачите си и несъмнено да оказа помощ на клуба. Няма да бъде елементарно първоначално, само че с капацитета, с който разполагаме ще се представим почтено. “

Петкратният притежател на голмайсторския приз в „ А “ група описа за своите цели:

„ Основната ми цел е да въвеждам голове, което съм правил постоянно и това е най-силното ми качество. Мисля, че това е най-важно във футбола, индивида който ще вкарва гол “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР