Играе се със страховете на хората. Истински драма няма. Това

...
Играе се със страховете на хората. Истински драма няма. Това
Коментари Харесай

Димитър Манолов за пенсиите: Играе се със страховете на хората

Играе се със страховете на хората. Истински драма няма. Това сподели президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов във връзка новата формула за пресмятане на пенсиите.

Решението беше взето през 2015 година. Това решение касае приноса и правата на хората. Идеята, че би трябвало да бъдат обвързани правата с приноса, е стъпка в тази посока. Какъв ще е резултатът никой не може да каже, добави той.

Тези 1-2 лв. разлика при изчисленията ще бъдат обезщетени от вътрешния бюджет на Национален осигурителен институт, уточни Манолов.

Каквато и власт да е в България, за какъвто и проблем да става въпрос, хората постоянно се сещат в последния миг, съобщи Теодор Дечев, шеф "Индустриални политики " в Асоциацията на индустриалния капитал в България. В случая става въпрос за трудовия им стаж, което прави реакцията им оправдана, добави той.

Тук има някакъв миг на неизясненост. Има детайл на смяна на разпоредбите по време на мача за някои хора. С днешната среща при министър-председателя и всички други медийни изяви на политици целият звук ще бъде овладян, съобщи Теодор Дечев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР