Играчите на Зенит и Спартак Москва се сбиха по време

...
Играчите на Зенит и Спартак Москва се сбиха по време
Коментари Харесай

Бой между футболисти и шест червени картона на дерби в Русия

Играчите на Зенит и Спартак Москва се сбиха по време на дербито сред двата тима в шампионата за Купата на Русия през вчерашния ден. 
Прочетете още
В края на постоянното време при резултат 0:0 когато Куински Промес от лагера на гостите и Вилмар Бариос от този на домакините се удариха рамо в рамо и размениха реплики в половината на „ московчани “. Маслото в огъня обаче се появи от Родригао Прадо от Зенит, защото той пръв реши да изрита противник току пред очите на основния арбитър.

След ударите, които си размениха двата тима въпреки всичко ситуацията беше потушено, а съдията изгони общо 6 играчи по трима от двата тима. За Зенит към съблекалните поеха Малком, Бариос и Родриго, а от Спартак бяха изгонени Соболев, Николсон и Селихов.

Двубоят въпреки всичко приключи при 0:0, а Зенит завоюва след осъществяване на дузпи с 4:2. Любопитно е, че на този стадий от шампионата се играе групова фаза, Спартак към този момент се беше класирал за елиминациите, а Зенит ще би трябвало да играе спомагателни квалификации, откакто беше изпреварен и от Криля Советов. 

????????????????????-????????????????????????????????????????????????!????⤵️
— EuroFoot (@eurofootcom)

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР