Играчите на Манчестър Юнайтед видимо са уморени, тъй като Оле

...
Играчите на Манчестър Юнайтед видимо са уморени, тъй като Оле
Коментари Харесай

Бербатов: Солскяер разчита на едни и същи играчи и те вече са уморени

Играчите на Манчестър Юнайтед очевидно са изтощени, защото Оле Гунар Солскяер разчита на еднакъв титулярен състав в множеството дуели на тима след рестарта на сезона. Затова най-важното е тези футболисти да си починат, с цел да могат да завоюват трофея в Лига Европа. Такова мнение изрази някогашният голмайстор на " алените дяволи " Димитър Бербатов в своя блог в betfair.

" Трябва да отдадем заслуженото на играчите на Копенхаген, които направиха мача доста сложен за Манчестър Юнайтед. Някои от футболистите на Юнайтед наподобяват малко изтощени след дългия сезон. Те имат потребност от отмора.

След рестарта Оле гласоподава доверие на почти едни и същи 11 футболисти и това може да е главният фактор за тяхната отмалялост. Изтощението е както психическо, по този начин и физическо. Сега е значимо тези играчи да си починат и да се възстановят, в случай че желаят да завоюват шампионата.

Основната част от футболистите желаят да играят във всеки мач. Особено когато нещата вървят добре. Важно е обаче да се приказва с играчите и да се разбере по какъв начин те се усещат. Като управител, би трябвало да си подготвен да даваш почивката на даден футболист, даже когато той твърди, че желае да бъде на терена. Ако срещнеш равносилен противник, само че футболистите ти са изтощени, ще имаш неприятности.

Интересно е да се види по какъв начин Оле разчита на тези 11 и демонстрира, че това са главните фигури. Други играчи получават шансове, само че към този момент има ясна подчиненост сред звездите и запасите. Не би трябвало обаче това да продължава по същия метод. Вземете Скот Мактоминей. Сега той е на пейката, тъй че би трябвало доста да работи, с цел да влезе в стартовия състав. Трябва да остане след подготовка, да покаже, че е подготвен да постави спомагателни старания. Оле ще види и оцени това. Скот може да го направи, тъй като е доста надарено момче.

В този стадий от конкуренцията най-важното е да побеждаваш. Манчестър Юнайтед би трябвало да завоюва още два мача и няма никакво значение по какъв начин ще играе в тях, в случай че го направи. Умора, безсилие, стрес - всички тези фактори са от основно значение, тъй че успеха е доста по-важна в този миг от стила.

Севиля и Интер съставляват голяма заплаха за Юнайтед. Интер се показа чудесно против някогашния ми тим Байерн (Леверкузен) в понеделник. Юнайтед би трябвало да изследва доста деликатно тези тимове ", споделя Бербатов.
Лига Европа 1/2 кръг, неделя 16 август  Севиля 22:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР