Играчите на Манчестър Юнайтед са се завърнали здрави и във

...
Играчите на Манчестър Юнайтед са се завърнали здрави и във
Коментари Харесай

Футболистите на Манчестър Юнайтед в перфектна форма след периода на карантина

Играчите на Манчестър Юнайтед са се завърнали здрави и във форма на подготовка, оповестиха от медицинския екип на клуба. Според SunSport нито един състезател не е качил килограми макар двумесечната пауза, която настъпи поради пандемията от ковид. Екипът, който се грижи за кондиционните тренировки, е декларирал, че всеки един от играчите се е грижел добре за себе си по време на изолацията.

Юнайтед се концентрира повече върху кардио тренировките тази седмица, като се надява множеството ограничавания да бъдат отстранени, с цел да могат да върнат част от фитнес оборудването вътре. Към момента то е преместено навън, с цел да може да се съблюдават всички правила, които са признати от държавното управление.

Треньорите от клуба обаче изпитват боязън от това, че физическата мощ на играчите може да спадне, в случай че скоро не се върне " естественото " осъществяване на тренировки. На играчите им е разрешено да упражняват на по-малки групи, както и по двойки, като не е нужно да се съблюдава дистанцията от 2 метра. Това облекчение на разпоредбите пристигна откакто единствено два позитивни теста за ковид бяха регистрирани от общо 996 изследвани за цялата Висша лига през предходната седмица. Заразените са от два разнообразни клуба и броят им е с 4 по-малко от по-миналата седмица.

На днешното занимение бе и нападателят Одион Игало, като се обрисува това да му бъде едно от последните визити на подготвителния център на " алените дяволи ". Очаква се той да се завърне в Шанхай Шенхуа, откакто китайският клуб е твърдо решен да си върне играча и е отказал офертата на Манчестър Юнайтед за удължение на неговия наем.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР