Играчите на Манчестър Юнайтед са потърсили правни съвети заради опасността,

...
Играчите на Манчестър Юнайтед са потърсили правни съвети заради опасността,
Коментари Харесай

Играчите на Юнайтед започнаха да търсят правни съвети за бонуси за ШЛ

Играчите на Манчестър Юнайтед са потърсили правни препоръки поради заплахата, че могат да бъдат лишени от тлъсти бонуси, ако сезонът в Премиър лийг не завърши. Според " Дейли Мейл " " алените дяволи " би трябвало да получат нарастване на заплатите с по 25%, в случай че съумеят да се класират за присъединяване в Шампионската лига. Общата сума възлиза на повече от 50 милиона паунда.

В момента Юнайтед е на пето място във краткотрайното класиране, като тимът изостава на три точки зад Челси и има преднина от две пред Уулвърхамптън и Шефилд Юнайтед, който обаче е с мач по-малко. Ако сезонът завърши, " алените дяволи " няма да съумеят да си завоюват присъединяване в конкуренцията чрез четвъртата позиция. Надеждата за тях ще бъде да заемат мястото на Манчестър Сити, който е осъден да не играе в евротурнирите за период от две години поради нарушение на разпоредбите за финансов феърплей. Процедурата към обжалването на " жителите " обаче също се забави поради пандемията, тъй че на " Етихад " имат вяра, че това ще даде повече шансове на клуба за " заледяване " на глобата, до момента в който Спортният трибунал се произнесе. Това ще даде опция на " жителите " въпреки всичко да играят в ШЛ през идващия сезон.

В края на акцията играчите би трябвало да приберат и други
бонуси, които са в размер на към 500 000 паунда за всеки. Те са свързани с броя мачове и представянето им. Футболистите се опасяват, че могат да не получат и тях, защото няма да са изиграли последните девет срещи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР