Играчите на Манчестър Юнайтед са бесни на ръководството на тима

...
Играчите на Манчестър Юнайтед са бесни на ръководството на тима
Коментари Харесай

Задава се бунт в Манчестър Юнайтед заради новия договор на Погба

Играчите на Манчестър Юнайтед са гневни на управлението на отбора поради предлагания нов контракт на Пол Погба. „ Mirror “ написа тази заран, французинът, който има договор единствено до края и може да стане свободен сътрудник, ще получи предложение да преподпише със заплата от към 400,000 паунда на седмица, с разнообразни бонуси, които евентуално могат да доведат сумата до половин милион, колкото точно желае да взима полузащитникът, с цел да остане на „ Олд Трафорд “.

Изданието обаче твърди, че предлагането е провокирало съществено неспокойствие в съблекалнята на Юнайтед, като съотборниците на Погба са ядосани, че клубът е подготвен да го направи най-добре платеният състезател в страната.

Футболистите на „ алените дяволи “ не считат, че французинът е заслужен за такова голямо нарастване на заплатите, като се има поради, че играе толкоз рядко и няма никакви терзания да подлага на критика клуба и да приказва свободно за овакантяване.

Източник до Юнайтед е декларирал, че се готви протест в съблекалнята, в случай че Погба в последна сметка одобри предлагането и остане на „ Олд Трафорд “, защото играчите желаят да има тъждество в заплатите.

Кристиано Роналдо е най-високоплатеният състезател на Юнайтед сега, като прибира по 450,000 паунда на седмица, следван от вратаря Давид Де Хеа с 375,000 паунда на седмица. Джейдън Санчо и Рафаел Варан печелят по 300 000 паунда на седмица, Бруно Фернандеш по 250 000 паунда на седмица, а капитанът Хари Магуайър взима по 200 000 паунда на седмица.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР