Играчите на Манчестър Сити и Ливърпул очаквано доминират в Отбора

...
Играчите на Манчестър Сити и Ливърпул очаквано доминират в Отбора
Коментари Харесай

Обявиха Отбора на сезона във Висшата лига

Играчите на Манчестър Сити и Ливърпул предстоящо преобладават в Отбора на сезона във Висшата лига, който се дефинира от Асоциацията на професионалните футболисти в Англия. Идеалният отбор бе разгласен в четвъртък, а в него изненадващо попадна и състезател на шестия във краткотрайното класиране Манчестър Юнайетд. Става дума за халфа на „ алените дяволи” Пол Погба, чийто сезон бе изпълнен с разочарования, изключително в интервала, който отборът бе воден от Жозе Моуриньо.

Рахийм Стърлинг е един от шестте представителя на Манчестър Сити, до момента в който Трент Александър-Арнолд и Анди Робъртсън са две от имената от Ливърпул.

Мохамед Салах не е измежду тази численост, както най-голямата изненада в Отбора на сезона е Еден Азар от Челси, който не попадна измежду единайсетте, макар че бе номиниран измежду шестте кандидати за Играч на сезона.

Нападателят на Сити Серхио Агуеро е единственият футболист, който резервира мястото си в Отбора от предишния сезон. Аржентинецът е отпред при голмайсторите, дружно със Салах и Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал. Всички те имат по 19 попадения до този миг. За първи път от пет сезона измежду най-хубавите липсва Хари Кейн от Тотнъм.

Изненадващо за най-хубав вратар бе посочен стражът на Манчестър Сити Едерсон, а друг на Ливърпул – Алисон Бекер, който е позволил два гола по-малко и има две чисти мрежи повече от сънародника си.

В отбрана преобладават играчи на Ливърпул. Освен упоменатите към този момент Трент Александър-Арнолд и Андри Робъртсън, там попада и Върджил ван Дайк. Компания на тримата им прави бранителят на Сити Аймерик Лапорт.

В халфовата линия попадат нови двама играчи на „ гражданите” Фернандиньо и Бернардо Силва, както и Пол Погба.

Тримата в набези са Рахийм Стърлинг, Серхио Агуеро и Садио Мане.

Разгелдайте галерията с най-хубавите 11!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР