Играчите на Черно море ще имат основна задача да спрат

...
Играчите на Черно море ще имат основна задача да спрат
Коментари Харесай

Двама пред дебют за моряците на Герена?

Играчите на Черно море ще имат съществена задача да спрат крилата на Левски Паулиньо и Станислав Иванов в мача от 9-ия кръг на efbet Лига, написа „ Меридиан мач”.
За тази цел варненци цяла седмица упражняваха по какъв начин да уплътнят фланговете си, с цел да на държат надалеч офанзивата на „ сините “ от наказателното си поле. За това се чака да настъпят съществени промени в титулярния състав.

Според осведомени дебют на „ Герена “ ще направи Фахд Актау. Холандецът ще бъде предпочетен като ляв бек за сметка на Цветомир Панов. Последният по насила се изявяваше там, откакто е по-силен в дясната зона. Актау, който е младеж на Херенвеен, до този миг попадаше в групата за мачовете, само че по този начин и не записа минута. Ще има смяна и на вратата. Там също може да се появи дебютант. Това е роденият в Швейцария Миодраг Митрович, който лекуваше контузия от началото на шампионата. Той ще бъде предпочетен пред Дюлгеров, за който Илиан Илиев и помощниците му считат, че има потребност от отмора.

Андраде и Панайотов ще стопират офанзивите на „ сините “ в средата на терена, а по крилата ще работят младите Минчев и Илиан Илиев-младши. Атаката ще бъде поверена на бразилците Жоржиньо и Родриго Енрике, откакто Исмаил Иса не съумя да се възвърне за мача, както и Дани Кики.

efbet Лига 9 кръг, неделя 15 септември  Левски 20:15предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР