Играчите на Ботев (Враца) бяха сред първите у нас, които

...
Играчите на Ботев (Враца) бяха сред първите у нас, които
Коментари Харесай

Кметът на Враца: Момчетата показаха, че държат на Ботев

Играчите на Ботев (Враца) бяха измежду първите у нас, които се съгласиха на понижение на заплатите. Кметът на града Калин Каменов разяснява техния акт пред " Тема Спорт ".

" Това демонстрира, че в Ботев има момчета, които държат на тима си. Това е похвално и заслужава възторженостти. В този миг нямам никакви упования какво ще се случи с шампионата. Всичко е чисто пожелателно. Само националният щаб може да приказва, а ние, другите, каквото и да кажем, би било несериозно. Водим тренировки в домашни условия и от всички нас зависи да се предпазим сполучливо ", съобщи Каменов.

" Неприятно е всичко, което се случва, само че пък можем да извлечем и позитиви от тази обстановка. Тя може да докара до сближение и до това да оценим нещото, което губим, когато сме затворени вкъщи. Нека да запазим успокоение, да бъдем единни, да съблюдаваме разпоредбите. Дано не се стига до обстановка, в която дълго време няма спорт, а само гледаме мачове на запис. За да се преборим обаче, би трябвало да сме и проведени, дисциплинирани, да съблюдаваме разпоредбите, които са оповестени от щаба. За да не се лишаваме дълго от това, което обичаме да вършим в свободното ни време. От нашата дисциплина зависи какъв брой време ще продължи епидемията ", сподели градоначалникът.

Ботев (Враца) е един от клубовете, които се оповестиха за преустановяване на шампионата в сегашния му вид. Под Околчица считат, че няма смисъл да се доиграват още два мача от постоянния сезон, а дуели през юни и юли не звучат като добър вид. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР