Играчите на Барселона ще се съберат, за да гледат мача

...
Играчите на Барселона ще се съберат, за да гледат мача
Коментари Харесай

Чави: Ще се съберем, за да гледаме мача на Интер, имаме малки надежди

Играчите на Барселона ще се съберат, с цел да гледат мача сред Интер и Виктория Пилзен, разкри наставникът на каталунците Чави Ернандес. Срещата в Милано стартира в 19,45 часа на следващия ден, а дуелът на Барса е от 22 часа. Ако " нерадзурите " завоюват, ще се се класират за идната фаза, а отборът на Чави ще е отстраняват от шампионата.

" Не тъкмо имаме вяра в чудеса, само че пазим дребни очаквания, че нещо може да се случи. Сложно е, в некомфортна обстановка сме и класирането не зависи от нас, само че в никакъв случай не би трябвало да губиш вяра. Ще се съберем на " Камп Ноу " два часа преди мача с Байерн и ще следим мача на Интер. Ще го гледаме дружно в съблекалнята преди да излезем на терена. Винаги съм положително надъхан, само че когато не всичко зависи от теб, към този момент не си толкоз положителен, това е разумно, човешко ", разкри Чави.

Ако Интер загуби точки, Барса би трябвало да победи Байерн, който към този момент се е класирал, с цел да резервира очаквания за последния кръг. Наставникът разяснява, че без значение от развиването, неговият отбор би трябвало да усъвършенства представянето си в Европа. В първия мач против баварците Барселона загуби с 0:2.

" Байерн е мощен, физически, чудесно проведен и квалифициран тим, един от най-хубавите в света. Това е значим мач, без значение от това, което се случи в Милано. Искаме да спечелим и да покажем, че можем да се състезаваме на това равнище. Когато загубихме в Мюнхен, играхме добре, само че не бяхме ефикасни и резултатът бе неприятен. Сега имаме положително показване и добър резултат ", сподели още Чави.

Барселона ще бъде без Сержи Роберто, който извади рамото си в неделя в мача против Атлетик Билбао. Чави съобщи, че Ектор Белерин най-вероятно ще заеме неговото място, а Жул Кунде и Ерик Гарсия ще бъдат в центъра на отбраната.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР