Играчите на Аржентина са поискали незабавното уволнение на националния селекционер

...
Играчите на Аржентина са поискали незабавното уволнение на националния селекционер
Коментари Харесай

Играчите на Аржентина на бунт срещу Сампаоли

Играчите на Аржентина са поискали незабавното уволняване на националния селекционер Хорхе Сампаоли след загубата с 0:3 от Хърватия в среща от груповата фаза на международното състезание в Русия.

Лионел Меси и компания са декларирали, че не желаят да играят повече под управлението на експерта, откакто възможностите им за класиране за осминафинал заплашително понижиха.
Три хърватски шамара приближиха Аржентина до ранно отпадане (ГАЛЕРИЯ) "Гаучосите " в шах, може би скоро и в мат
Това заяви аржентинската телевизия " Тодо нотисиас ", базирайки се на собствен добре осведомен източник.

Според информациите аржентинците са поискали незабавна счита на селекционера, както и в идващия мач против Нигерия (на 26 юни) да бъдат изведени на терена от помощниците на Сампаоли.

Футболната федерация в страната излезе с изказване, че за сходен скандал не може да става и дума. Раздяла със Сампаоли би коствала на федерацията наказателна клауза в размер на 20 млн. $. Договорът на експертът е до шампионата Копа Америка през 2019 година

Сампаоли стана треньор на " гаучосите " през 2017 година Под негово управление тимът приключи на едвам трета позиция в квалификациите за международно състезание, а от първите си два мача в Русия завоюва едвам 1 точка.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР