Играчите могат да се превъплътят в звезди на уличния футболПреработената

...
Играчите могат да се превъплътят в звезди на уличния футболПреработената
Коментари Харесай

FIFA 20 с драстични подобрения в изкуствения интелект

Играчите могат да се превъплътят в звезди на уличния футбол

Преработената система от механики, съчетани с новия физически модел на топката, водят до по-реалистичен ритъм на игра (екранна фотография: EA Sports)

Новият футболен симулатор FIFA 20 на EA Sports идва с модернизиран изкуствен интелект, който основава по-добро схващане за времето, пространството и позицията на футболистите на терена.

Играта води геймърите както на някои от най-известните игрища, по този начин и по улиците на Амстердам, Лондон и Япония, добавяйки режим за махленски футбол.

Крилото Еден Азар е определен за лицето на елементарното издание на играта, а бранителят Върджил ван Дайк ще чака най-запалените почитатели върху обложката на наложителния Champions Edition.

Драстичните усъвършенствания в изкуствения разсъдък дават на компютърно следените играчи по-добро схващане за времето, пространството и позицията им на терена.

Преработената система от механики, съчетани с новия физически модел на топката, водят до по-реалистичен ритъм на игра, което разкрива и повече благоприятни условия за отигравания, поставяйки акцент върху следените от геймърите моменти.

Еден Азар е определен за лицето на елементарното издание на играта (екранна фотография: EA Sports)

Завърнал се като формалната обшивка на FIFA франчайза, Frostbite енджинът и тази година ще подсигурява на футболните почитатели невиждани равнища на прочувствена съпричастност със протичащото се на екран, поради изумителния фотореализъм при обрисуване на играчите и придвижванията им.

Другата огромна оригиналност на най-популярния състезателен симулатор в света е „ стори ” режимът Volta, където играчите ще се превъплътят в звезди на уличния футбол, демонстриращи уменията си на асфалта, надалеч от светлините на препълнените игрища и прехвърлянията за милиони.

Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон, това е същинският футбол, неопорочен от бизнес тактики.
още по тематиката
Геймърите ще могат да изберат пола, облеклото и оборудването на своя футболист и да преобладават в тази оптимално сурова форма на най-великата игра в света.

Когато става дума за лицензи, FIFA остава ненадмината и новата част от поредицата включва над 30 публични лиги, над 700 клуба, над 17 000 играча, 90 напълно лицензирани стадиона от 14 страни, както и 29, основани особено за играта.

Франчайзът на ЕА Sports продължава да има извънредните права над Шампионската лига на УЕФА, Лигата на УЕФА и Суперкупата на УЕФА с цялостния комплект от достоверни коментатори и брандинг.

FIFA 20 към този момент направи премиерата си за платформите PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC в магазините от веригата Pulsar Games, както и за онлайн поръчки през Ozone.bg и Pulsar.bg.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР