Играчите, който трябва да пътуват, за да се присъединят към

...
Играчите, който трябва да пътуват, за да се присъединят към
Коментари Харесай

Играчите, който трябва да пътуват, за да се присъединят към своите отбори в НБА, трябва да съобщят на тима си до понеделник

Играчите, който би трябвало да пътуват, с цел да се причислят към своите тимове в НБА, би трябвало да оповестят на отбора си до понеделник, според известие, изпратено до 30-е тима от Лигата и получено от ESPN.

Създават се изискванията за подготвителен лагер във Флорида от 9 до 29 юли, преди сезонът да се рестартира на 30 юли.

Мачовете в НБА бяха прекъснати на 11 март поради пандемията от ковид, а при рестартирането единствено 22 от 30-е тима в лигата ще вземат участие в мачове, в това число и в плейофите. Те ще стартират на 17 август.

От 23 юни старши треньорът може да бъде един от двамата треньори в тима, които работят с играчите непринудено и при осъществяване на самостоятелни тренировки. Към днешна дата единствено помощник-треньори можеха да водят тренировките.

Семействата нямат право да се причисляват към играчите, до момента в който тимовете, отстранени от плейофите, не изоставен комплекса " Дисни Уърлд " в Орландо на 29 август.

Финалите на НБА би трябвало да стартират на 30 септември, а мач номер 7 би трябвало да се играе на 12 октомври, три дни преди Драфта в НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР